De verse melktap:

Biedt verse, gezonde en lekkere gepasteuriseerde melk

Is eenvoudig te bedienen en onderhoudsarm

Is voorzien van automatische stoomreiniging

Biedt een toegevoegde waarde voor:

Boer (directe lijnen en betere marge)

Winkelier (onderscheidend en betere marge)

Consument (streek product eerlijk en vol van smaak)


Logistiek:

Wij bieden de supermarkt en boer een full service concept. Door onze jarenlange logistieke ervaring kunnen wij binnen geheel Nederland een op maat gemaakte logistieke service aanbieden. Wij nemen indien gewenst de volledige vervoersstroom en het voorraadbeheer uithanden.

 

 

Video Display:

Naast het feit dat de boer zich regelmatig in de supermarkt presenteert kan de boer en zijn bedrijf zich ook presenteren via de ingebouwde televisie. De supermarkt ondernemer kan hier uiteraard ook zijn boodschap op overbrengen.


Pet Flessen:

Onze pet flessen behouden de smaak en zorgen voor een optimale houdbaarheid van de melk. De flesjes zijn mee te bestellen met de melk en kunnen indien gewenst voorzien worden van een full colour bedrukking.

Intelligente Melktanks:

De melktanks zijn leverbaar in diverse inhoudsmaten. De melktanks zijn eenvoudig te verrijden en gemakkelijk in gebruik.

 

De melktanks in combinatie met de melktap monitoren constant de temperatuur en hoeveelheid beschikbare melk. Via een GSM module wordt direct gemeld als de melk bijna op is en of de temperatuur afwijkt. De melktanks zijn tevens voorzien van een automatisch roermechanisme, dat de kwaliteit en smaak optimaal houdt.


 

Contact

Heeft u vragen of interesse?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor:
Thompe BV
Pascalstraat 10
1446 TX Purmerend
Nederland

Tel: 0031-(0)299-764005
Of via ons contactformulier.

Back to top