Binnen 15 seconden heeft de consument een vers gesneden Ananas!

Ruim 2 jaar heeft Thompe B.V. geïnvesteerd in de PinaSlicer, de PinaSlicer wordt geproduceerd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Alle gebruikte materialen zijn dan ook recyclebaar. De PinaSlicer is een volautomatische Ananas snijder ontwikkeld voor de supermarkt en de groente en fruitspeciaalzaak. De PinaSlicer snijdt de pluim eraf, de schil eraf, de kern eruit en snijdt de ananas in plakjes of desgewenst in blokjes.

 

Het gehele proces, van het afsnijden van de schil tot en met het in plakjes snijden, is zichtbaar voor de consument, dit maakt het nog leuker om te doen en geeft de consument een optimale vers beleving. Over het hygiënische aspecten is bijzonder goed nagedacht bij het ontwerp van de PinaSlicer, vanaf de start van het project is hier direct rekening mee gehouden. De PinaSlicer is dan ook zeer eenvoudig te reinigen.

De PinaSlicer heeft een onderscheidende uitstraling welke naadloos aansluit op de al bestaande vers concepten zoals de verse sinaasappelsap machines welke zeer succesvol zijn.

Zowel jong als oud vinden het leuk om te doen en fascinerend om te zien!

 

Het onderscheid in smaak ten opzichte van voorverpakte Ananas schijfjes zal de klant overtuigen en smaakt naar meer. Ook de consumenten die nu een Ananas zelf thuis snijden zullen snel overtuigd zijn als ze het gemak hebben ervaren van de PinaSlicer. De PinaSlicer werkt bewezen omzet verhogend en heeft een toegevoegde vers waarde voor uw winkel!

  • Omzetverhogend
  • Onderscheidend
  • Binnen 15 seconden vers gesneden
  • Leuk om te doen, fascinerend om te zien!

Voor de consument is de bediening simpel in gebruik, met 1 druk op de knop heeft de consument binnen 15 seconden een vers gesneden Ananas.

De vers gesneden Ananas komt volautomatisch terecht in de door ons bijgeleverde emmertjes. Onze emmertjes kunnen we voorzien van een full colour bedrukking en maken de beleving compleet.

Zie hoe het werkt in de video hieronder:

Contact

Heeft u vragen of interesse?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor:
Thompe BV
Pascalstraat 10
1446 TX Purmerend
Nederland

Tel: 0031-(0)299-764005
Of via ons contactformulier.

 

Back to top