Thompe presenteert de AppleJuicer

Verse Appelsap in de supermarkt!

 

Eenvoud maakt de AppleJuicer® zeer gemakkelijk in gebruik!

Jong en oud zullen overtuigd zijn van de onderscheidende smaak- en sapkwaliteit! De appel wordt vers geperst. Daarnaast is de beleving een ervaring op zich, wie heeft er weleens een appel geperst zien worden…?! De smaak zal velen doen verbazen; dat smaakt naar meer!

Na het grote succes van de verse sinaasappelsap in de supermarkt, introduceert Thompe B.V. de AppleJuicer®! De AppleJuicer® is speciaal ontwikkeld voor de supermarkt. Gebouwd uit de meest hoogwaardige materialen is onze AppleJuicer® een technisch Nederlands hoogstandje.

Het GEPATENTEERDE persprincipe:
Het Thompe R&D team heeft ruim 4 jaar gewerkt aan de ideale manier van het persen van een appel. Met het “cold-pressed” principe als persbasis hebben wij de beste sap-opbrengst en -kwaliteit gecombineerd. Met deze manier van persen worden de vitamines, mineralen en vezels maximaal behouden. We zijn enorm trots dat ons persprincipe is beloond met een internationaal patent. Innovatief, puur, vers, gezond en onbewerkte appelsap!

De AppleJuicer® heeft unieke onderdelen

De kraan
De door ons ontwikkelde kraan is tevens een geïntegreerde flessenhouder. Geen geknoei meer, de fles hangt altijd recht onder de kraan! De kraan is middels 2 draaiknoppen in een handomdraai ge(de)monteerd. De kraan is grotendeels geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal.

 

Hoge kwaliteit in een handig systeem

Onderdelen:
Slechts 7 onderdelen te reinigen. Al onze onderdelen zijn voorzien van een easy-connect systeem! Zonder gereedschap zijn alle onderdelen te (de)monteren. De onderdelen zijn gemaakt van duurzame en hoge kwaliteit kunststof en hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal.

Petflessen:
Naast de AppleJuicer® hebben wij ook bijbehorende petflessen in ons assortiment. Onze petflessen kunnen worden voorzien van een etiket en een voorgemonteerde dop.

productfotos
Hoofdkantoor:
Thompe BV
Pascalstraat 10
1446 TX Purmerend
Nederland

Tel: 0031-(0)299-764005
Of via ons contactformulier.