Wie zijn wij?

Thompe B.V. is een Nederlands bedrijf welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van zelf bediening machine voor de retailers. Onze machines worden voornamelijk gebruikt voor de verwerking van zuivel, fruit en groente naar een kant-en-klaar vers product.

In 2011 is het “zelf pers concept” op grote schaal uitgerold bij de supermarkten/retailers in Nederland en België, met een geringe investering zijn zeer interessante resultaten behaald. Hiervoor zijn diverse standaard machine verkrijgbaar welke over het algemeen redelijk functioneren. Door het succes nemen ook belangen toe om dit concept verder te optimaliseren en op zoek te gaan naar andere “zelf te bedienen” concepten met een toegevoegde vers waarde.

 

 

Wij ontwikkelen en produceren standaard of op maat gemaakte machines welke door de consument zelf bediend kunnen worden in een supermarkt of groente en fruit specialzaak. Samen met u ontwikkelen wij nieuwe concepten en de bijbehorende machines, daarnaast verbeteren wij ook bestaande machines/concepten.

Onze oplossingen optimaliseren het gebruik van huidige concepten en leveren een toegevoegde waarde met de introductie van nieuwe concepten. Ons ervaren team van constructeurs en ontwerpers zijn flexibel, snel, kostenbewust en resultaat gericht. Voor meer informatie komen wij graag bij u langs om onze mogelijkheden te bespreken.