De Fresh’n Squeeze® is inmiddels ruim 10 jaar op de markt in de USA en wordt geproduceerd door John Bean Technologies in de USA en Italië. John Bean Technologies is wereldmarkt leider in de productie van industriële sinaasappelpersen, 75% van alle industriële sinaasappelpersen wereldwijd wordt geproduceerd door John Bean Technologies.

 

Fresh’n Squeeze® kan citrusvruchten verwerken zoals:

  • Sinaasappelen
  • Grapefruit
  • Citroenen
  • Limoenen &
  • Mandarijnen

15 jaar geleden heeft John Bean Technologies de Fresh’n Squeeze® ontwikkeld, gebaseerd op hun gepatenteerde pers systeem, het hele fruit principe. Met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, prestaties en rekenhoudend met de hygiëne eisen, is de Fresh’n Squeeze® een must-have voor iedereen gaat voor de hoogste kwaliteit sap met minimale schil olie. Het basisprincipe van de directe scheiding van het sap en sinaasappels is de belangrijkste reden voor de superieure sap die door de Fresh’n Squeeze® wordt geproduceerd.

 
 

De Fresh’n Squeeze® levert meer sap per fruit stuk dan elke andere citruspers. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk dat de Fresh’n Squeeze® een verscheidenheid van fruit formaten en de meeste van ‘s werelds citrus vruchten kan verwerken zonder het gebruik van wisseldelen, zoals: sinaasappelen, grapefruit, citroenen, limoenen en mandarijnen.

De Fresh’n Squeeze® biedt u:

  • Een machine gebouwd voor omzet uit hoogwaardige duurzame materialen
  • De beste sap kwaliteit
  • Het laagste percentage schilolie in contact met sap
  • Maximale sap opbrengst per sinaasappel
  • Gemakkelijk te reinigen (5 onderdelen, zeer eenvoudig in en uit elkaar te halen)
  • Direct tap system, altijd vers
  • Vanaf Diameter 63.5 mm tot 98 mm Sinaasappels (zonder wisseldelen)
  • Sinaasappel, Grapefruit, Citroen, Limoen in 1 machine
  • Geen reservoir, geen verstoppingen
  • Geen sap op en rond de machine
  • Gepatenteerd pers system
  • Geïntegreerde flessenhouder en –plateau
  • Perst alleen het sap uit de sinaasappel
 
Technische specicaties (metrisch tussen haakjes)
Doorvoer 20 fruitstukken per minuut
Fruit beuninhoud 40 lbs. (18 kg) - bundel
Verwerkingssnelheid 80 - 120 quarts (76 - 114 liter) per uur
Reservoir capaciteit 3-1/2 gallons (13 liters)
Elektrische vereisten(USA) 0.75kw, 115 volts, 60Hz, 20 amp service, enkele fase
Elektrische vereisten(Export modellen) 0,23 kw, 110/220 volts, 50-60 Hz, 20/10 amps service, enkele fase (toegewijde circuit vereist)
Veiligheidsvoorzieningen Voorzien van volledige veiligheidsschakelaars
Afwerking Vlamvertragende ABS of roestvrij staal
Gewicht 535 lbs. (243kg), verscheep Wt. 570 lbs. (259 kg)
Afval container Houdt 40 lbs. (18kg)
Standaard citrus sap maak onderdelen
Gemiddelde fruit grootte diameter 2-1/2" (63.5mm) tot 3-7/8" (98 mm)
Sinaasappel aantal per 40 lb. (18 kg) bundel, 138 tot 48
Grapefruit aantal per 40 lb. (18 kg) bundel, 56 tot 48
Citroen, limoen aantal per 40 lb. (18 kg) bundel, 138 tot 95
Veelzijdigheid Sappen van alle soorten citrusvruchten, zonder aanpassing
Optioneel Zeef buizen voor verschillende sap pulp vereisten

Geschatte Specificaties

 
 

Contact

Heeft u vragen of interesse?
Neem dan contact met ons op.

 

Back to top